BOARDSPORTKAMP
Sale ended

NIEUW, boardsportkamp te ICE MOUNTAIN ADVENTURE PARK in WEVELGEM en in KOMEN

 

Je kind(eren) houden van boardsporten? Vanaf de grote vakantie kunnen ze het snowboarden, skiën en ook wakeboard en waterskiën uitproberen!

 

Dit kamp is voor hen dé perfecte formule!

  • Ice Mountain Adventure Park Wevelgem en Komen
  • boardkamp
  • 6-14 jaar
  • kunnen zwemmen verplicht
Inbegrepensportmateriaal 1 week vol activiteiten ingekaderd door een gediplomeerde monitor van Ice Mountain Adventure Park
Niet inbegrepenLunch (het is mogelijk om de lunch te nemen voorzien van Ice Mountain Adventure Park door de optie te nemen) Als uw kinderen een speciaal dieet volgen, mogen zij hun eigen maaltijden eten.
Duur5 Dagen
Mee te nemenzwemgerief + handdoeken (voor Wevelgem) handschoenen, warme muts en warme kledij (voor Komen) sportieve kledij
Belangrijke informatieKUNNEN ZWEMMEN VERPLICHT VOOR DE WATERACTIVITEITEN ! Kamp voor kids tussen 6 en 14 jaar opvang voorzien tussen 8u en 9u en tussen 16u en 18u Activiteiten tussen 9 en 16u (lunch 12u-13u30) Zonnecrème voorzien Voor overnachtingen: minimumaantal inschrijvingen = 5 kinderen, indien niet genoeg kunnen we één week voordien de overnachtingen annuleren.

Meer informatie

SNOWBOARD OP ECHTE SNEEUW

 

Ons complex (9000m2) beschikt over twee pistes met echte sneeuw zoals je die in de bergen vindt. Zowel de grote (210m) als de kleine (85m) piste zijn voorzien met sleepliften. De kleine piste is ideaal voor beginners en kinderen.

 

Adres: Ice Mountain Adventure Park Komen, rue des rubaniers

 

WAKEBOARD / WATERSKI

 

Wakeboarden of waterskiën bij Ice Mountain Adventure Park Wevelgem doe je niet aan een boot maar aan een kabelbaan. WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EEN KABELBAAN EN EEN BOOT? Een kabelbaan is eerst en vooral een pak milieuvriendelijker en voor jou een stuk goedkoper. Je maakt een start vanaf het startplatform en kan met de nodige training verschillende rondes vervolledigen. Lukt het niet onmiddellijk? Dan hebben we naast de grote kabel ook een kleine versie die jou helpt het wakeboarden of waterskiën onder de knie te krijgen. Waterskiën of wakeboarden is voor alle leeftijden en eenvoudig aan te leren. Binnen een half uur heb je de grondbeginselen onder de knie, zeker dankzij de hulp van onze gediplomeerde operatoren die altijd op het startplatform aanwezig zijn om jou te helpen. Heb je de techniek volledig onder de knie dan kun je je uitleven op onze modules. Je kunt dus telkens jouw techniek blijven verbeteren, sessie na sessie. Is al dat waterskiën en wakeboard niks voor jou maar wil je wel genieten van het spektakel dan kan dat in onze gezellige bar of vanuit het restaurant.

 

adres: Ice Mountain Adventure Park Wevelgem (bij het Vijverhof)

Marremstraat 3 - 8560 Wevelgem

(op 15 km afstand van Ice Mountain Adventure Park Komen)

 

AQUA PARK

 

Ons aqua park is een unieke, opblaasbare hindernisbaan op het water. Loop, spring en glijd doorheen het volledige park en probeer de andere kant te halen. Fun gegarandeerd voor alle leeftijden.

 

adres: Ice Mountain Adventure Park Wevelgem (bij het Vijverhof)

Marremstraat 3 - 8560 Wevelgem

(op 15 km afstand van Ice Mountain Adventure Park Komen)

€ 275,00
TICKETS UITVERKOCHT!

Sorry, this offer is no longer available.

Please call : +32 56 55 45 40