NOCTURNE 2U PISTETOEGANG
Bestseller
–10%

Het hele jaar door op elke vrijdag en zaterdag houden we bij Ice Mountain Adventure Park een heuse Nocturne op de Skipiste.
Van 21u tot 23u krijg je voor een verlaagde prijs van 27 euro (inclusief materiaal) 2uur toegang tot de skipiste. We vormen de skipiste om tot een hippe discoclub en draaien de beats van Funky Music!

! COVID - 19 OPGELET ! Door het COVID-19 virus moet iedereen onze veiligheidsmaatregelen volgen; deze staan gespecifieerd onder 'belangrijke informatie'

  • DISCOTIME
  • NOCTURNE
  • 27 EURO
  • 2U SKI OF SNOWBOARD
Inbegrepen

Ticket voor 2 uur toegang piste + huurmateriaal

Niet inbegrepen

Kledij

Duur2 Uren
Mee te nemen

Warme kledij, handschoenen, muts

! COVID-19 OPGELET ! MONDMASKER IS VERPLICHT VOOR IEDEREEN. ONZE KLEEDKAMERS ZIJN TOEGANKELIJK VOOR MAX 12 PERSONEN, KASTJES ZIJN TER BESCHIKKING IN DE KLEEDKAMERS. TER PLAATSE AANVAARDEN WE ENKEL BETALINGEN PER KAART.

Belangrijke informatie

Personen zonder ski- of snowboardervaring zijn niet toegelaten op de piste. Voor hun veiligheid en die van anderen dienen zij minimum twee uur les te volgen bij een van onze monitoren, zodat ze in staat zijn de sleeplift te gebruiken en te stoppen. Op voorhand reserveren is noodzakelijk. Warme kledij en handschoenen zijn verplicht. Safety first: het dragen van een helm is aangeraden.

! COVID-19 OPGELET ! MONDMASKER IS VERPLICHT VOOR IEDEREEN.ONZE KLEEDKAMERS ZIJN NIET TOEGANKELIJK; DUS KLEED JE JE BEST WAT VROEGER OM EN ER ZIJN GEEN KASTJES TER BESCHIKKING OM JE GERIEF TE PLAATSEN.TER PLAATSE AANVAARDEN WE ENKEL BETALINGEN PER KAART.

Meer informatie

Het hele jaar door op elke vrijdag en zaterdag houden we bij Ice Mountain Adventure Park een heuse Nocturne op de Skipiste. Van 21u tot 23u krijg je voor een verlaagde prijs van 27 euro (inclusief materiaal) 2uur toegang tot de skipiste.

We vormen de skipiste om tot een hippe discoclub en draaien de beats van Funky Music! Perfecte inleiding voor een lange feestnacht? Of als afsluiter van een drukke dag? Volgens ons is het altijd plezant om in discosfeer op de skipiste te staan!

Alvorens te skiën/boarden kan je gezellig iets eten en drinken in één van onze restaurants en lounge bar. De prijs om onder normale omstandigheden 2 uur op de skipiste te staan is 47 euro EN je krijgt er de fantastische discosfeer bovenop. Waar wacht je nog op?

€ 49,00 € 57,00
TICKETS UITVERKOCHT!

Sorry, this offer is no longer available.

Please call : +32 56 55 45 40